Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

PROJEKT: Demensvenlig kultur

 

Inkluderende kulturliv for mennesker med demens og deres pårørende – sæt scenen

Henvender sig til kulturinstitutioner, som gerne vil blive klogere på, hvordan de kan udvikle eller tilpasse deres tilbud, så de er inkluderende for mennesker med demens og deres pårørende. Materialet er udviklet i projektet Demensvenlig Kulturfestival 2023 og er blevet til i en samskabende proces med en række kulturinstitutioner og mennesker med demens og deres pårørende. Du kan få mere baggrundsinformation og læse mere om projektet i rapporten “Inkluderende kulturliv for mennesker med demens og deres pårørende”: LINK Udarbejdet af Jonas Holsbæk, Hanne Jensen, Susan Kaagh og Sara Friberg Busch i projektet Demensvenlig Kulturfestival 2023. Projektet er finansieret af Socialstyrelsen.