Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Annoncering

Attraktive branding målrettet sygeplejersker og sundhedsfaglige abonnenter.  

Sygeplejevidenskab.dk kombinerer onlineuniverset med et nyhedsbrev. Det giver et hurtigt overblik over de seneste nyheder og publikationer inden for sygeplejevidenskab og sundhed relateret til sygeplejerskers virksomhedsområde.   

Nyhedsbrevet sendes ud til alle interessenter, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet. 

I de forskellige faner kan der annonceres for relevante sundhedsprodukter, som er godkendte og med dokumenteret virkning. Andre produkter kan f.eks. være bøger, TV, podcast, apps, sundhedsmedier, udstillinger, konferencer, kurser, uddannelse, fodtøj, fitness, sundhedsforsikringer, måltidskasser, hudplejeprodukter, ernæringsprodukter etc. 

Bannerannoncer 

Intropris for bannerannoncering er 10.000 kr. for 3 måneder. Intropris for bannerannoncering + nyhedsmail er 15.000 kr. for 3 måneder. Intropriserne er ex moms.

Feriehuse og arrangementer

Mindre opslag om arrangementer og privat udlejning af feriehuse  koster 600 kr./måned.

Sygeplejevidenskab.dk tilbyder stillingsannoncer i samarbejde med nytsygeplejejob.dk

Kombi-annoncen vises på nytsygeplejejob.dk i fuld tekst og der oprettes et link på overskriftsniveau på sygeplejevidenskab.dk og i nyhedsmail. Bestil annoncen hos nytsygeplejejob.dk  Intropris for en kombi-annonce er 3990, kr.-  ex moms.

Materialespecifikationer til websiden: 

Materialer skal indsendes i HTML-, GIF-, PNG- eller JPEG-format. HTLM kan accepteres i HTLM 5 JavaScript og IFrame. Filstørrelsen må ikke overstige 50 KB, medmindre det er til store bannere hvor filer op til 300 KB kan accepteres. Animationer begrænses til 5 sløjfer med et maksimum på 45 sekunder. Flash-specifikationer og link/url til destinationssiden skal leveres med banneret. 

Materialespecifikation til nyhedsbrev :

Materiale skal indsendes i JPEG-format. Filstørrelsen må max være 50 KB. Da visse mailprogrammer ikke giver mulighed for animation, modtages der kun statiske bannere til nyhedsbreve.   

Deadline for materiale 

Efter aftale 

Kontakt chefredaktør Maj Siercke på mail maj@sygeplejevidenskab.dk eller mobil 31591808