Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Psykiatrien i Midtjylland får ny sygeplejefaglig direktør

Foto: Region Midtjylland

Sygeplejerske Jannie Falk Bjerregaard er ny sygeplejefaglig direktør i Regions Midtjyllands psykiatri for 3.200 medarbejdere.

Hun kommer fra en stilling som chefsygeplejerske ved Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme ved Sygehus Lillebælt.

I en pressemeddelelse fra Region Midtjylland siger Jannie Falk Bjerregaard:

“For mig er dygtige og engagerede medarbejdere samt et godt arbejdsmiljø fundamentet til at sikre en høj kvalitet i patientbehandlingen og afgørende i den forsatte udvikling af en faglig stærk og profileret psykiatri i Region Midtjylland. Jeg tror på værdien af en aktiv patient- og pårørende involvering, og jeg er ambitiøs på psykiatriens vegne.

Psykiatrien i Region Midtjylland består af otte psykiatriske afdelinger for voksne, børn og unge fordelt over hele regionen. Der arbejder 3.200 medarbejdere .

Hospitalsledelsen i Psykiatrien i Region Midtjylland består fra 1. januar 2024 af hospitalsdirektør Tina Ebler, lægefaglig direktør Jakob Paludan og sygeplejefaglig direktør Jannie Falk Bjerregaard. Jannie Falk Bjerregaard afløser Claus Graversen, som har valgt at gå på pension, på posten som sygeplejefaglig direktør.