Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Social Sundhed i samarbejde med Health Aarhus Universitet

Social Sundhed er en landsdækkende organisation, som med frivillige kræfter arbejder for at skabe større social lighed i sundhed. Alt for mange mennesker har i dag svært ved at profitere og få gavn af sundhedsvæsenet. I værste fald resulterer det i, at mennesker i sårbare og udsatte livspositioner får markant dårligere sundhed end gennemsnittet. Det er Social Sundhed sat i verden for at gøre noget konkret ved. Social Sundhed og Health på Aarhus Universitet indgår et samarbejde, der vil styrke den sociale ulighed i sundhed gennem fælles fokus på uddannelse, forskning og innovation. Sammen vil Social Sundhed og Health Aarhus Universitet undersøge hvordan vi fremover uddanner sundhedsfaglige studerende for at sikre større lighed i sundhed.

LÆS MERE HER