Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Tom Møller er ny professor i klinisk sygepleje og geriatri

Den 1. januar startede Tom Møller som ny professor i klinisk sygepleje og geriatri på Geriatrisk og Palliativ afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Han har tidligere været seniorforsker ved Center og Sundhedsfaglig Forskning i Region Hovedstaden, og han har forsket og undervist på Københavns Universitet på Institut for Folkesundhedsvidenskab.

Det nye professoratet hører under Københavns Universitet, Institut for Klinisk Medicin og et tilknyttet Geriatrisk og Palliativ Afdeling på Bispebjerg-Frederiksberg Hospital. Tom Møller skal styrke den patientnære forskning om den ældre patient. Fokus er på både det tværfaglig og tværsektorielle.

Den 26. April holder han tiltrædelsesforelæsning som professor på Bispebjerg Hospital fra kl. 14-15 i bygning 11.