Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Foredrag med Peter Øvig: Dem, der ikke tier

Peter Øvig Knudsen fortæller om sin nye bog “Dem, der ikke tier”


Foredraget fortæller forfatter Peter Øvig Knudsen om, hvor udbredte og organiserede de seksuelle overgreb var på børnehjem. En af historierne handler om det missionske børnehjem Solgården i Tarm, hvor forstanderen i 27 år misbrugte små piger – og slog hårdt ned på alle klager og anmeldelser.Foredraget betoner, hvor vigtigt det er at få talt om det skamfulde og traumatiserende, der er overgået børn i statens varetægt, og om ikke at vende ryggen til, når overgreb finder sted.Nogle af foredragene foregår på biblioteker, hvor ledende sygeplejerske Kaja Kruse interviewer Peter Øvig Knudsen. Hun er ledende sygeplejerske fra Psykoterapeutisk Center Stolpegård.

Læs mere om foredragene her