Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

 

Tidligere undervisningsminister og nu sygeplejerskestuderende, Christine Antorini er inviteret til at deltage i en samtale med præsident for den internationale sygeplejerskeorganisation, ICN, Pam Cipriano. De skal tale om, hvordan man kan skabe grobund for at rekruttere mange flere sygeplejersker til faget.
Samtalen er i regi af HIMSS Europe, som er en global non-profit organisation, der rådgiver ledere, interessenter og beslutningstagere om best practice. HIMSS afholder en konference fra den 29.-31. maj i Rom.
Christine Antorini startede sygeplejerskestudiet i efteråret 2023 og har netop bestået første semester på Københavns Professionshøjskole, Campus Hillerød. Iøjeblikket er hun i praktik på Rigshospitalet.
Læs mere om HIMSS-konferencen her: LINK

Er du dansk deltager på konferencen, kan du skrive til Christine Antorini på LinkedIn. #HIMSSEurope24