Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Foredrag: Noget I bør vide – om udtrapning af psykofarmaka

At trappe ud af psykofarmaka er ofte en svær og krævende proces.
Det gælder antidepressiva, antipsykotika, benzodiazepiner og ‘stemningsstabiliserende midler’.
Selve udtrapningen har vist sig at være en hel videnskab for sig, og mange udtrapninger går galt, fordi de foregår for hurtigt – eller fordi man ikke får sat de rette strategier i stedet for medicinen i takt med, at medicinsløret letter.

Hvordan ser en korrekt og langsom udtrapning af psykofarmaka ud, og hvad kan man sætte i stedet for medicinen?
Bliv opdateret på nyeste viden om disse to spørgsmål i selskab med psykolog og ph.d. i psykiatri Anders Sørensen, som er bogaktuel med ’Noget I bør vide – om udtrapning af psykofarmaka’, som udkom d. 12. april på Hans Reitzels Forlag.

Sted og tid: Nørre Campus, Sigurdsgade 26, 2200 København. 10.06.2024 17.30-20.00

Se mere her