Sygeplejevidenskab.dk

Annonce

Tænkepauser Live – Videnskab, teater og talkshow 

Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret. Mød førende forskere og bliv klogere, når bøger forvandles til monologer i et anderledes og levende talkshow. Omsorg er et af emnerne.

Den 2. april er emnet omsorg i talkshowet Tænkepauser Live. Omsorg, der kan være meningsgivende og livsbekræftende, men også være kompliceret. Omsorg som kilde til de største glæder og sorger i livet. 

Talkshowet går tæt på månedens aktuelle bog. Oplev en skuespiller forvandle videnskaben til teater og mød forskeren bag bogen i en samtale med aftenens vært, journalist og komiker Sebastian Dorset. Publikum har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Med i billetprisen er et eksemplar af månedens Tænkepause-bog, og baren er åben både før og efter arrangementet. 

Tænkepauser Live foregår i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som hver måned udgiver en ny bog i serien Tænkepauser. Heri formidler topforskere fra Aarhus Universitet deres viden om alt fra tyngdekraft og sagaer til penis og døden.   

 Se mere her